Wat is het e-Academy Register?

Thuiswinkel e-Academy brengt voor jou in kaart bij wie en hoe jij jezelf het beste kunt ontwikkelen. Dat doen we door leergangen, workshops, webinars en congressen inhoudelijk te toetsen en hier punten aan toe te kennen. Wanneer je je inschrijft, krijg je toegang tot onze marktplaats met gecertificeerde kennisactiviteiten. Hierop kun je zien wat het beste educatie-aanbod in de e-Business in Nederland is én heb je een handvat om gestructureerd aan jouw professionele ontwikkeling te werken. Wanneer je jaarlijks 30 PE-punten haalt, ben je aantoonbaar up-to-date in de wereld van e-Commerce. PE staat voor ‘Permanente Educatie’ en hoort bij de methodiek een ‘leven lang leren’.

In onze visie raakt digital de hele waardeketen. Daarom vind je kennisactiviteiten op diverse kennisgebieden, zoals e-Marketing, e-Commerce, e-Supply Chain Management, e-ICT en e-Data. Wij geloven dat leren nooit ophoudt, zeker niet in de snelle wereld van e-commerce. Jij ook? 

Schrijf je gratis in voor het e-Academy Register en blijf leren!


Neem alvast een kijkje in ons overzicht van gecontroleerde kennisactiviteiten zoals seminars, cursussen en kennissessies. De belangrijkste opleiders en congresorganisaties zijn bij ons aangesloten en het aanbod wordt steeds groter. Het hele jaar door kun je door heel Nederland PE-punten halen.

Voordelen van inschrijven

  • Vind eenvoudig trainingen, workshops, webinars en events over e-Business.
  • Houd je kennis up-to-date.
  • Maak je kennis zichtbaar op je CV of via social media.
  • Gratis!
  • Word en blijf een echte e-Professional!